Tovább csökkenthető a rezsi az MVM Home&Pro energiatakarékos megoldásaival

2023.06.07

Az MVM Home&Pro korszerű, energiatakarékos, környezetbarát szolgáltatásai és termékei egyre bővülő körét kínálja a lakossági és üzleti ügyfelek számára egyaránt, nagy hangsúlyt fektetve az ügyfél-elégedettségre és kiemelkedő ügyfélélményre a teljes ügyintézés során. Testre szabott, megbízható, a legkorszerűbb technológiákon alapuló energiahatékonysági megoldásaival jelentősen csökkenthetők a háztartások, intézmények és vállalkozások energiaköltségei, jól tervezhetők a várható kiadások.

A hűtésre és fűtésre is használható klímaberendezés, a hőszivattyús rendszer, illetve a villanybojler érdemben csökkenti vagy akár ki is válthatja a háztartás földgázfelhasználását – az MVM Home&Pro lakossági ügyfeleknek nyújtott szolgáltatásai keretében kiépíti, telepíti ezeket a rendszereket, berendezéseket. A homlokzati, födém- és tetőszerkezeti hőszigetelési, valamint nyílászárócsere-megoldásokat, illetve az MVM GO kedvező konstrukciójú, tartós elektromosautó-bérlési lehetőséget lakossági, vállalati és intézményi ügyfelek egyaránt igénybe vehetik, míg a társasági ügyfelek az MVM BrinGo szolgáltatás keretében akár elektromoskerékpár-flottát is bérelhetnek. A szolgáltatások köre hamarosan kiegészül a komplex beruházásokkal, illetve a műszaki tanácsadással és mérnöki szolgáltatásokkal is.

Az MVM Home&Pro valamennyi energia- és költségtakarékos szolgáltatás igénybevételéhez kényelmes, gyors és egyszerű ügyintézést biztosít; munkatársai folyamatosan elérhetők, és minden megkeresésre válaszolnak.  Ügyfeleinek személyes kapcsolattartó segítségével nyújt támogatást probléma vagy új igény felmerülésekor. Tapasztalt, professzionális szakemberei a készülék kiválasztásától a szerződéskötésen át az átlátható folyamat egésze során végigkísérik az ügyfeleket.

Az MVM Home&Pro az értékesítéstől a kivitelezésig nagy hangsúlyt fektet az ügyfél-elégedettségre és a kiemelkedő ügyfélélményre, hogy a felhasználónak semmire se legyen gondja. A komplex, ügyfélcentrikus szolgáltatások keretében a társaság a helyszíni felmérés, a beüzemelés, a karbantartás és a szervizelés feladatát is átvállalja, így az ügyfélnek nem kell szakemberek felkutatásával töltenie idejét. A szolgáltatások egyik legfontosabb jellemzője a megbízhatóság és a számonkérhetőség: a társaság garantálja, hogy ügyfelei az átfogó energetikai szakértelemmel rendelkező MVM által ellenőrzött, megbízható terméket vásárolnak, megbízható kivitelezők közreműködésével, akiket központi mérnökcsapat felügyel.

A minőséget és megbízhatóságot a stabil nagyvállalati háttér is szavatolja.

További információk az mvmhomeandpro.hu oldalon.