A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Feltöltőkártya használata

Keressen fel elfogadóhelyet, és adja át feltöltőkártyáját a kezelőnek.

A kezelő a feltöltőkártya segítségével a terminálon keresztül adatellenőrzést indít, majd megkéri Önt, hogy erősítse meg a felkínált mérő adatait vagy válassza ki a megfelelő mérőt.

Befizetése után a kezelő elindítja a tranzakciót.

Feltöltés után először az ellenőrző szelvény készül el, amelyet Önnek alá kell írni, majd megtörténik a kód nyomtatása az Ön számára.

A feltöltőkód vásárlása minimum 3 000 Ft kell, hogy legyen, ezen összeg alatti értékben nem készülhet kód. Ha Önnek smart mérője van, nem kódot kap, hanem a bizonylaton mérőállást vagy mennyiséget talál a befizetett összeg erejéig. 

Amennyiben Önnek lejárt esedékességű tartozása van, a tartozás nagyságrendjétől függően a hatályos jogszabályok alapján a befizetés 25 vagy 50%-át hátralékának csökkentésére fordítjuk, legfeljebb a tartozás erejéig. (Például 10 000 forintos befizetés esetén, amennyiben a jogszabály az 50% levonását teszi lehetővé, 5 000 forintot a hátralékra fordítunk, és 5 000 forinttal töltjük fel a kártyát.)

Amennyiben Önnek nincs tartozása és az Ön szerződéses folyószámlájára egyéb befizetés is érkezett (pl. önkormányzati támogatás), azt a rendszer automatikusan figyelembe veszi a kódvásárláskor, és a megérkezett támogatás összegét automatikusan hozzáadja a befizetett összeghez vagy külön kódot adunk azon összeg erejéig.

Ha csupán az Önnek folyósított szociális támogatás erejéig szeretne kódot igényelni saját befizetés nélkül, hívja fel ügyfélszolgálatunkat a 06 20 474 9999, 06 30 474 9999, 06 70 474 9999 vagy 06 1 474 9999 telefonszámok bármelyikén, vagy jelentkezzen az ugyfelszolgalat@mvm.hu e-mail címen!

Feltöltőkód az üzletek nyitvatartási ideje alatt – de legfeljebb 06:00 és 20:00 óra között – vásárolható.

Amennyiben az Ön számláján   ikon van, előre fieztős mérőjét a nap 24 órájában feltöltheti online ügyfélszoglálatunkon is.

Kérjük, mindig vigye magával feltöltőkártyáját, ha villamos energiát szeretne vásárolni.