A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Csoportos fizetés

Ha csoportos beszedési megbízással egyenlíti ki a számláját, nem kell többé fejben tartania a fizetési határidőt, mert a számla kiegyenlítése automatikusan, mindig időben megtörténik. A csoportos beszedési megbízás kényelmes és biztonságos, mert a számláról levonható összeg felső határát Ön határozhatja meg. A számla kiküldése és a fizetés között minimum nyolc nap áll rendelkezésére, hogy a számlát ellenőrizze, ha szükséges, egyeztessen róla az MVM Nexttel, és akár leállítsa a fizetését.

A csoportos beszedési megbízás azt jelenti, hogy Ön a számlavezető bankján keresztül felhatalmazást ad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-nek, hogy bankszámlájáról kezdeményezze az esedékes számla összegének levonását, valamint engedélyt ad számlavezető bankjának a tranzakcióra. A csoportos beszedési megbízást számlavezető bankjánál tudja kezdeményezni, akár otthonról, a bank online felületén vagy mobilapplikációjában is.
 

  Ha az MVM-től kapott tájékoztatásban vagy számlája első oldalán villanykapcsoló szerepel, azaz felhasználóazonosítója 2-essel kezdődik, akkor az MVM szolgáltatói azonosítója: A26713111T010, a fogyasztói azonosító pedig a szerződéses folyószámla száma (a villanyszámla 3. oldaláról).

  Ha az MVM-től kapott tájékoztatásban vagy számlája első oldalán konnektor szerepel, azaz felhasználóazonosítója 1-essel kezdődik, akkor az MVM szolgáltatói azonosítója: A10734441T206, a fogyasztói azonosító pedig a szerződéses folyószámla száma (a villanyszámla 3. oldaláról).