A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Egyedi átutalás

Az egyedi átutalás jó megoldást jelent, ha kényelmesen, otthonából szeretné befizetni villanyszámláját. Netbankjából vagy telebankján egyszerűen utalhat.

Utaljon egyszerűbben és gyorsabban a másodlagos azonosítóval!

  •   Ha az MVM-től kapott tájékoztatásban vagy számlája első oldalán villanykapcsoló szerepel, azaz felhasználóazonosítója 2-essel kezdődik, akkor a bankszámlaszám helyett az elektromosszamla@mvm.hu e-mail-címet kell megadnia az utaláshoz.
  •   Ha az MVM-től kapott tájékoztatásban vagy számlája első oldalán konnektor szerepel, azaz felhasználóazonosítója 1-essel kezdődik, a bankszámlaszám helyett a villanyszamla@mvm.hu e-mail-címet kell megadnia az utaláshoz.
  • Írja be a fizetendő számla összegét!
  • A Közlemény mezőbe a befizetés azonosításához szükséges számsor a szerződéses folyószámla száma (a villanyszámla 3. oldaláról) – szóköz – számla sorszáma, és már indítható is az utalás.
  • A fizetés ugyanolyan biztonságos, mintha bankszámlaszámra utalna.

Ha nem egy számlát egyenlít ki, hanem például aktuális tartozását vagy több számláját együtt fizeti be, akkor csak a szerződéses folyószámla számának kell szerepelnie a Közlemény rovatban.
Ha több szerződéses folyószámlához tartozó számlákat szeretne befizetni egyszerre, akkor szerződéses folyószámlánként külön kell indítania az átutalásokat.

Utalás bankszámlaszámra

  • Kedvezményezett neve: MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.
  • Kedvezményezett bankszámlaszáma: a befizetendő számla bal felső sarkában lévő Szolgáltató bankszámlaszáma
  • Közlemény mező: a szerződéses folyószámla száma (a villanyszámla 3. oldaláról) – szóköz – számla sorszáma, és már indítható is az utalás.
     

Utalás külföldről

Ha esetleg külföldről indít egyedi utalást, az MVM Next befizetendő számláján szereplő bankszámlaszámot ki kell egészíteni a külföldi bankja előírásainak megfelelően IBAN- vagy Swift-formátumra.
Ehhez bankjánál, ügyfélszolgálatunknál vagy számos weboldalon talál segítséget.