A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Változatlan feltételekkel biztosítja az MVM a folyamatos és biztonságos energiaszolgáltatást lakossági ügyfeleinek idén augusztustól is

2024. augusztus 1.
 

Nincs változás a rezsicsökkentés 2022 nyara óta fennálló rendszerében, így 2024. augusztus 1-jétől újabb egy éves időszakra változatlan feltételekkel és áron biztosítja lakossági ügyfeleinek a rezsicsökkentett energiát az MVM. Augusztus 1. és 9. között az ügyfelek diktálhatnak a kedvezményes év fordulójára, de ez nem kötelező.

A jelenlegi kedvezményes év leteltével, 2024. augusztus 1-től 2025. július 31-ig továbbra is kedvezményes árszabás szerint biztosítja az energiaszolgáltatást lakossági ügyfelei számára az MVM. A kedvezményes mennyiség villamos energia esetében évi 2523 kWh, földgáz esetében pedig évi 63 645 MJ felhasználási helyenként. Az éves kedvezménykeret az adott kedvezményes évben használható fel.

Az MVM az új kedvezményes időszak kezdetén augusztus 1. és 9. között lehetőséget biztosít a diktálásra, amelyet elektronikus csatornáin (telefon, mobilapp, online ügyfélszolgálat) tudnak az ügyfelek legkényelmesebben megtenni. A fenti időszakban diktált, vagy diktálás hiányában becsült mérőállás legkésőbb a soron következő éves elszámolószámlán jelenik majd meg. Nem szükséges diktálnia azoknak, akiknek az éves fogyasztása a kedvezményes mennyiség alatt van, és azoknak sem, akiknek amúgy is ekkor van diktálása vagy leolvasása. 

Legegyszerűbben diktálni – akár regisztráció nélkül is - az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat online ügyfélszolgálaton vagy az MVM Next appon, illetve a telefonos automatán keresztül lehetséges.